Επιθυμείτε να συνεχίσετε να λαμβάνετε νέα & άρθρα από το kanakivivi.gr (και το eforotexnikos.gr);

Επιβεβαιώστε μας ότι επιθυμείτε να λαμβάνετε τα emails μας

Αγαπητοί φίλοι,

Το  www.eforotexnikos.gr (και το  www.kanakivivi.gr) πάντα ακολουθώντας τους κανόνες της Νομιμότητας, έτσι όπως αυτοί διαμορφώνονται από το νέο πλαίσιο, σας προτρέπει να επικαιροποιήσετε την επικοινωνία μας.

Σας προσκαλώ, λοιπόν, να ασκήσετε τα νομικά σας δικαιώματα βάσει του νέου κανονισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σχετικά με την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR). Από 25 Μαϊου 2018 απαιτείται πλέον από τον καθένα που λαμβάνει email από κάθε επιχείρηση (νομικό πρόσωπο), να επιβεβαιώσει και να ελέγξει ΞΑΝΑ την εγγραφή του.

Η επιβεβαίωσή αυτή αφορά:

  • ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ την αποστολή άρθρων και νέων στο email address με το οποίο κάνατε εγγραφή, που αφορούν φοροτεχνικά, λογιστικά, εργατικά και ασφαλιστικά ζητήματα.
  • Σε καμία περίπτωση τα emails δεν χρησιμοποιούνται για κάποιο άλλο σκοπό ή δίνονται σε τρίτους.
  • Μπορείτε πολύ εύκολα και όταν το επιθυμείτε να διαγραφείτε από την λίστα μας. Σε κάθε μας email θα υπάρχει ευκρινώς το πεδίο διαγραφής.
  • Ακόμα μπορείτε να διαγραφείτε αποστέλλοντας email στο info@eforotexnikos.gr ή τηλεφωνώντας το 2105549082.
  • Ο Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων (GDPR) ξεκινά στις 25 Μαϊου 2018. Αν μέχρι τότε δεν έχετε απαντήσει θετικά, αυτόματα δεν θα συμπεριλάβουμε το email σας στη λίστα μας.

Σας ευχαριστώ θερμά για τη συνεργασία & εύχομαι οι νέοι περιορισμοί να μας βοηθήσουν να λαμβάνουμε μόνο τα emails που πραγματικά μας ενδιαφέρουν.

Με εκτίμηση,

Γιάννης Κανάκης

Λογιστής Φοροτεχνικός – Κάτοχος Άδειας Α’ Τάξης Ο.Ε.Ε

Για να συνεχίσετε να λαμβάνετε email από εμάς σας προσκαλούμε να ασκήσετε τα νέα σας δικαιώματα! Σας παρακαλούμε όπως επιβεβαιώσετε την συμφωνία: