Έναρξη Επιχείρησης - Σύσταση Εταιρίας

Δείτε ποια μορφή εταιρίας ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας

Υπηρεσίες

300x90_eforotexnikos_logo

Θεοδόση Βιβή
Κανάκης Γιάννης
& Συνεργάτες

Η προσωπική σταδιοδρομία ξεκινά το 1983.

Τα τελευταία 35 χρόνια η εταιρία δραστηριοποιείται σε όλο το φάσμα των οικονομικών, φοροτεχνικών, νομικών και λογιστικών εργασιών καλύπτοντας ανάγκες επιχειρήσεων Α.Ε., Ε.Π.Ε., Ι.Κ.Ε., Ο.Ε., Ε.Ε. & Ατομικές.

Με εξειδικευμένο μόνιμο προσωπικό και σε συνεργασία με δικηγόρους, συμβολαιογράφους, τραπεζικούς και ορκωτούς ελεγκτές βρισκόμαστε πάντα δίπλα στον πελάτη με προσωπική επαφή και επικοινωνία, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με απόλυτη εχεμύθεια.

Γιατί εμάς

35 Χρόνια Εμπειρία

Για περισσότερο από 3 δεκαετίες, σημαντικές και απαιτητικές επιχειρήσεις, μας εμπιστεύονται για τις φορολογικές τους ανάγκες σε καθημερινή βάση.

Υψηλός Επαγγελματισμός

Συνέπεια, Συστηματικότητα, Υπευθυνότητα και Σοβαρότητα είναι οι βασικές αρχές στις οποίες στηρίζεται η εκτέλεση κάθε εργασίας για την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρηση σας.

Απόλυτη Εχεμύθεια

Οργανώνουμε και παρακολουθούμε με απόλυτη εχεμύθεια το λογιστήριο της εταιρίας σας τηρώντας άκρα εμπιστευτικότητα των πληροφοριών που μας παρέχονται.

Προσωποποιημένη Εξυπηρέτηση

H εξυπηρέτησή σας είναι προσωποποιημένη και απόλυτα προσαρμοσμένη στις δικές σας ξεχωριστές απαιτήσεις.

Καθημερινή Ενημέρωση

Ενημερωθείτε έγκαιρα για τις τελευταίες φορολογικές - ασφαλιστικές - εργατικές εξελίξεις που αφορούν την επιχείρηση σας.