Εξειδικευμένες Υπηρεσίες


Έχεις τη πληροφόρηση που χρειάζεσαι;

Real-Time-Reporting

Real Time Reporting
Ενημέρωση Πορείας Επιχείρησης

Ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο (εντός 24 ωρών) για το ύψος των Εσόδων & Εξόδων, το λογιστικό σας αποτέλεσμα (κέρδος/ζημιά), των εκτιμώμενων Φόρων (ΦΠΑ, Φόρος Εισοδήματος, κ.λπ.) και άλλων οικονομικών δεικτών, μέσα από εύχρηστα γραφήματα, απευθείας στο κινητό σας.

Μηνιαία-Ειδοποίηση-Υποχρεώσεων


Μηνιαία Ειδοποίηση Υποχρεώσεων

Με την υπηρεσία ειδοποίησης των φορολογικών & ασφαλιστικών σας υποχρεώσεων, κάθε μήνα (σε καθορισμένη από εσάς ημέρα) λαμβάνετε στο email σας το σύνολο των προς εξόφληση οφειλών σας σε ΔΟΥ, ΙΚΑ, ΕΦΚΑ, ΓΕΜΗ, κλπ. Έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δε θα ξεχάσετε ποτέ ξανά τις υποχρεώσεις σας.

Καθημερινή-ΕνημέρωσηΚαθημερινή Ενημέρωση

Χρησιμοποιώντας σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία, φροντίζουμε ώστε να ενημερώνεστε έγκαιρα για τις τελευταίες φορολογικές – ασφαλιστικές – εργατικές εξελίξεις, με email, sms ή κλήση στο κινητό σας ακόμα και αν αυτό απαιτεί καθημερινή επικοινωνία μαζί σας.


Δεν βρίσκεις το λογιστή σου;

24ωρη-γραμμή-τηλεφωνικής-υποστήριξης


Ειδική 24ωρη Γραμμή Τηλεφωνικής Υποστήριξης


Η ομάδα της eforotexnikos εργάζεται ασταμάτητα για να σας παρέχει την ολοκληρωμένη υποστήριξη που χρειάζεστε, όποτε εσείς την χρειάζεστε. Στόχος μας είναι η άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες σας, προσφέροντας την υπηρεσία παροχής συμβουλών 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα μέσω ειδικής τηλεφωνικής γραμμής.

Άμεση-απάντηση-στα-ερωτήματα-σας-μεσω-Viber


Άμεση Απάντηση σε Ερωτήματα μέσω Mail

Χρησιμοποιήστε την υπηρεσία αυτή για να κερδίσετε χρόνο και να λάβετε τεκμηριωμένες απαντήσεις στα θέματα που σας απασχολούν, άμεσα μέσω email. Εσείς μας στέλνετε τα ερωτήματα και τις απορίες σας κι εμείς σας απαντάμε εγγράφως επικαλούμενοι πάντα τη σχετική νομολογία.

Υπηρεσία-24ωρης-αλλαγής-ωραρίων-εργασίας

Υπηρεσία 24ωρης Αλλαγής Ωραρίων Εργασίας & Προσλήψεων

Κατανοώντας τις ιδιαίτερες απαιτήσεις σε θέματα διαχείρισης προσωπικού που έχουν ορισμένοι κλάδοι, δημιουργήσαμε αυτή την υπηρεσία με απώτερο σκοπό την αποφυγή προστίμων από ανασφάλιστη ή εκτός ωραρίου εργασία καθώς και τη μείωση του ασφαλιστικού κόστους.


Ο χρόνος είναι χρήμα!

3-ώρες-μέγιστος-χρόνος-ανταπόκρισης


3 Ώρες Μέγιστος Χρόνος Ανταπόκρισης στα Αιτήματα σας

Γνωρίζουμε πως για εσάς ο χρόνος είναι χρήμα. Γι’ αυτό δεσμευόμαστε να υλοποιούμε τα αιτήματα σας εντός 3 ωρών (το 97% εντός 1 ώρας) παρέχοντας σας και εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Όπου αυτό δεν είναι εφικτό ενημερώνεστε για τον ακριβή χρόνο υλοποίησης.

Online-Φορολογικό-αρχείο-δηλώσεων_NEW


Online Φορολογικό Αρχείο Δηλώσεων & Εγγράφων

Έχουμε διασφαλίσει όχι μόνο πώς όλα σας τα έγγραφα είναι ασφαλή και σε τάξη αλλά και πως είναι στη διάθεση σας όταν τα χρειάζεστε. Εφαρμόζοντας ένα καινοτόμο σύστημα αρχειοθέτησης σας τα προωθούμε άμεσα με email ή fax ενώ έχετε και τη δυνατότητα να τα αντλήσετε ηλεκτρονικά όποτε επιθυμείτε.

Ενημερότητες-κάθε-μήνα-στο-email-σας

Ενημερότητες Κάθε Μήνα στο Email σας

Συναλλάσσεστε με το δημόσιο (στρατιωτικές μονάδες, δήμους, ΕΟΠΥΥ, κ.λπ.); Αντιλαμβανόμαστε πόσο σημαντικό είναι για εσάς να έχετε έγκαιρα φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα. Γι’ αυτό εκδίδουμε και σας αποστέλλουμε αυτοματοποιημένα, κάθε μήνα τις ενημερότητες που χρειάζεστε (πριν βεβαιωθούν οι νέες οφειλές).


Απασχολείς Προσωπικό;

Μείωση Κόστους Ασφάλισης Προσωπικού

Αναλύουμε, υπολογίζουμε και σας προσφέρουμε την κατάλληλη πληροφόρηση που χρειάζεστε για να αποφύγετε κρυφά κόστη ασφάλισης που δημιουργούν συγκεκριμένες ειδικότητες (σερβιτόροι, κομμωτές, οδηγοί ταξί, κ.λπ.) αλλά και καθεστώτα απασχόλησης. Μετατρέψτε αυτή τη πληροφόρηση σε ένα πολύτιμο μέσο εξοικονόμησης χρημάτων που μέχρι εχθές αγνοούσατε.

Πρόβλεψη-κόστους-πριν-τη-πρόσληψη

Πρόβλεψη Κόστους πριν τη Πρόσληψη

Μάθετε (πριν τη πρόσληψη) πόσο θα σας κοστίσει ο κάθε εργαζόμενος, μέσα από αναλυτικές μισθοδοτικές καταστάσεις με απόλυτη ακρίβεια.
Έχοντας αυτή τη πληροφόρηση από την αρχή, λαμβάνετε τις σωστές αποφάσεις για την ορθότερη επιλογή του προσωπικού σας, μειώνοντας έτσι το μισθοδοτικό σας κόστος.

Πρόσληψη-προσωπικού-με-επιδότηση

Πρόσληψη Προσωπικού με Επιδότηση

Στην eforotexnikos παρακολουθούμε στενά όλο το φάσμα των Προγραμμάτων Επιδότησης Προσωπικού ώστε να διακρίνουμε, να σας προτείνουμε και να υλοποιήσουμε άμεσα εκείνο που ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο στις ανάγκες της επιχείρησης σας.

Υπηρεσία-Συμφωνητικών

Υπηρεσία Σύνταξης & Υποβολής Συμφωνητικών

Λαμβάνετε υπηρεσίες από εξωτερικούς συνεργάτες, όπως συνεργεία καθαριότητας;
Eξασφαλίστε την αποφυγή προστίμων για ανασφάλιστη εργασία συντάσσοντας έγκυρα και υποβάλλοντας έγκαιρα ειδικά διαμορφωμένα συμφωνητικά.


Μείωση φόρων - Αύξηση εισοδήματος

Φορολογικός-Σχεδιασμός

Φορολογικός Σχεδιασμός - Μείωση Επερχόμενων Φόρων

Μελετάμε σε βάθος τις ανάγκες σας και δημιουργούμε από το μηδέν, προσαρμοζόμενοι στις εκάστοτε εξελίξεις, ένα αξιόπιστο φορολογικό πλάνο που θα σας απαλλάξει από δυσάρεστες εκπλήξεις, παρέχοντας σας τη μεγαλύτερη δυνατή μείωση φόρων.

Τεκμήρια


Τεκμήρια - Αποφυγή Φορολογικής Επιβάρυνσης

Μεγάλο πρόβλημα για τους περισσότερους επιχειρηματίες αποτελούν τα τεκμήρια. Εξετάζουμε τα τεκμήρια που σας βαρύνουν σε ετήσια βάση (όπως χρήση αυτοκινήτων, κατοικιών κ.λπ.) και σας προτείνουμε τις βέλτιστες ενέργειες για τη μείωση ή εξάλειψη ή ακόμα και κάλυψη αυτών.

Επιδόματα

Όλοι Παίρνουν Επιδόματα. ΕΣΥ;

Επίδομα ενοικίου, κοινωνικό μέρισμα, επίδομα θέρμανσης, ΚΕΑ είναι μόνο μερικά από τα επιδόματα που πιθανόν δικαιούστε και ίσως δε γνωρίζετε. Η eforotexnikos κάνει τις διορθωτικές κινήσεις που χρειάζεται για να αυξήσει τις πιθανότητες έγκρισης, καταθέτει τις σχετικές αιτήσεις και παρακολουθεί την εξέλιξη τους μέχρι να κατατεθούν τα χρήματα στο λογαριασμό σας.


Έχετε απορίες;
Ζητήστε να σας καλέσουμε