Ποιοι Είμαστε

Η eForotexnikos είναι μία σύγχρονη λογιστική-φοροτεχνική εταιρεία, με δομές πλήρως προσαρμοσμένες στις αυξημένες απαιτήσεις της δύσκολης αυτής εποχής.

Έχοντας ως επίκεντρο την κατανόηση των ιδιαίτερων αναγκών σας, προσαρμοζόμαστε σε αυτές, με μόνο μας μέλημα να προσφέρουμε το μέγιστο για την εκπλήρωση και των πιο απαιτητικών εργασιών, συμβάλλοντας κομβικά στο δύσκολο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Η πολυετής εμπειρία μας και η συνεχής παρακολούθηση των διαδικασιών και των αλλαγών σε φορολογικά, εργασιακά και επενδυτικά θέματα μας επιτρέπει να ανταποκρινόμαστε άμεσα και υπεύθυνα στις ανάγκες του σύγχρονου επιχειρηματία αλλά και ιδιώτη.

Δραστηριοποιούμαστε σε όλο το νομό Αττικής με κυριότερες περιοχές τον Δήμο Αθήνας, τον Δήμο Πειραιά και την ευρύτερη περιοχή του Θριασίου Πεδίου. Ωστόσο εξυπηρετούμε πελάτες και σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με τις “Υπηρεσίες από Απόσταση” που έχουμε αναπτύξει εκμεταλλευόμενοι σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία.

Τα εξειδικευμένα στελέχη της eForotexnikos, έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στο πελάτη, αποτελούν τον πλέον απαραίτητο συνεργάτη σας σε κάθε επιχειρηματικό ή επενδυτικό βήμα.