Γιατί Εμάς

Γιατί εμάς

7 λόγοι για να επιλέξετε την eForotexnikos

40 Χρόνια Εμπειρία

Για 4 δεκαετίες, σημαντικές και απαιτητικές επιχειρήσεις αλλά και ιδιώτες, μας εμπιστεύονται για τις φορολογικές τους ανάγκες σε καθημερινή βάση.​

Ειδική 24ωρη Γραμμή Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης

Η ομάδα της eforotexnikos εργάζεται ασταμάτητα για να σας παρέχει την ολοκληρωμένη υποστήριξη που χρειάζεστε, όποτε εσείς την χρειάζεστε. Στόχος μας είναι η άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες σας, προσφέροντας συμβουλές & λύσεις σε κάθε σας πρόβλημα 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Real Time Ενημέρωση Πορείας Επιχείρησης

Ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο (εντός 24 ωρών) για το ύψος των Πωλήσεων, Αγορών & Εξόδων, το λογιστικό σας αποτέλεσμα (κέρδος/ζημιά), των εκτιμώμενων Φόρων (ΦΠΑ, Φόρος Εισοδήματος, κλπ) και άλλων οικονομικών δεικτών, μέσα από εύχρηστα γραφήματα, απευθείας στο email σας.

Ανταποκρινόμαστε εντός 3 Ωρών στα Αιτήματα σας

Γνωρίζουμε πως για εσάς ο χρόνος είναι χρήμα. Γι αυτό δεσμευόμαστε να υλοποιούμε τα αιτήματα σας εντός 3 ωρών (το 97% εντός 1 ώρας) παρέχοντας σας και εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Μηνιαία Ειδοποίηση Υποχρεώσεων

Με την υπηρεσία ειδοποίησης των φορολογικών & ασφαλιστικών σας υποχρεώσεων, 5 ημέρες πριν τη λήξη κάθε μήνα (ή προκαθορισμένη από εσάς ημέρα) λαμβάνετε στο email σας το σύνολο των προς εξόφληση οφειλών σας σε ΔΟΥ, ΙΚΑ, ΕΦΚΑ, ΓΕΜΗ, κλπ.

Καθημερινή Ενημέρωση για Επιχειρήσεις & Ιδιώτες

Χρησιμοποιώντας σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία, φροντίζουμε ώστε να ενημερώνεστε έγκαιρα για τις τελευταίες φορολογικές - ασφαλιστικές - εργατικές εξελίξεις, με email, sms ή κλήση στο κινητό σας.

Απόλυτη Εχεμύθεια

Τηρούμε άκρα εμπιστευτικότητα των πληροφοριών που μας παρέχονται και λαμβάνουμε κάθε δυνατό μέτρο για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των οικονομικών σας στοιχείων, σεβόμενοι τα προσωπικά σας δεδομένα.